Rēzeknes pilskalnā notiks bezmaksas brīvdabas kino vakari

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

No 10. līdz 30. jūlijam Rēzeknes pilskalnā notiks bezmaksas brīvdabas kino vakari, informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrā.

Brīvdabas kino vakari būs kā Rīgas starptautiskā kino festivāla (RigaIFF) un īsfilmu kinofestivāla “Open Place” atskaņas, jo Rēzeknes pilskalnā tiks demonstrētas arī filmas, ko iepriekš bija iespējams noskatīties šajos festivālos.

Astoņos vasaras vakaros būs iespēja noskatīties gan komēdijas, gan drāmas, pilskalnā uz lielā ekrāna tiks demonstrētas Islandes, Rumānijas, Zviedrijas, Itālijas, ASV, Krievijas, Latvijas un citu valstu kopražojuma filmas oriģinālvalodā ar subtitriem latviešu valodā.

Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra pārstāve Maija Upeniece par brīvdabas kino vakariem
00:00 / 00:46
Lejuplādēt

“Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros mēs pilskalnu apdzīvosim tā kārtīgi, koši un skanīgi. Šie brīvdabas kino vakari ir piektdienās sestdienās, bet noslēgsies svētku nedēļā – trešdienā, ceturtdienā, tas ir, 29. un 30. jūlijā. Filmas varēs redzēt gan romantiskas, gan komēdijas. Filma vienmēr rada tādu romantisku gaisotni, kuru pēc tam var pārrunāt, pārdomāt,” Latvijas Radio pastāstīja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra pārstāve Maija Upeniece.

Apmeklētāju vecuma ierobežojums ir 12+.

Organizatori lūdz interesentus iepriekš rezervēt bezmaksas ieejas kartes, lai garantētu sēdvietu un “saldu pārsteigumu.”

Lietus gadījumā filmas tiks demonstrētas Rēzeknes Kultūras namā.

Papildu informācija un filmu programma pieejama vietnē "Facebook".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti