Nakts ziņas

Āfrikas cūku mēri konstatē saimniecībā Latgalē

Nakts ziņas

Atbalsta finanšu investora piesaisti "airBaltic"

"Prāta Vētra": Ļoti godīga filma

Renārs Kaupers: Filma par «Prāta vētru» ir ļoti sirsnīga un godīga

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

"Ļoti godīga" - tā grupas "Prāta vētra" dalībnieki vērtē filmu par sevi un saviem 25 gadiem mūzikā. Dokumentālās filmas "Prāta vētra: starp krastiem" pirmizrādi 29.oktobra vakarā apmeklēja arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

"Prāta vētras" dalībnieks Kaspars Roga atzina: "Man ļoti patika, paldies autoriem! Es emocionāli pārdzīvoju kā labā drāmā, komēdijā, trillerī - bija gan raudiens, gan smiekli, smieklu bija vairāk." "Ļoti veselīgi uz sevi paskatīties no malas," piebilda Māris Mihelsons.

Savukārt Valsts prezidents Raimonds Vējonis pauda: "Man filma tiešām ļoti patika. Forši puiši, forša filma, arī autori ir tiešām labi. Bet man patika arī tas, ka tika parādīts, ka kādu posmu esam auguši Padomju Savienībā - parādīt to, jo to daudzi ir aizmirsuši."

Savukārt Jānis Jubalts norādīja: "Es gaidu no prezidenta kunga atbildes gājienu, jo viņam ir viens mājas materiāls no Madonas, no "Sinepes un medus" festivāla, kuru viņš pats ir filmējis."

"Uzticēšanās no mūsu puses - uzticēt Sandijam un Gundaram veidot šo filmu, paredzot, ka tie kadri, kurus mēs filmējām jautrā garastāvoklī ar spirdzinošiem dzērieniem, kas bija domāts tikai mājas videotēkai, pēkšņi parādīsies un varēs skatīties uz lielā ekrāna. Bet man šķiet, ka sanāca ļoti sirsnīgi un godīgi. Paldies!" pauda Renārs Kaupers.

Kā vēstīts, dokumentālā filma "Prāta vētra: starp krastiem" no 30. oktobra būs skatāma kinoteātros Rīgā, Ventspilī, Valmierā, Liepājā, Cēsīs, Siguldā, Daugavpilī, Rēzeknē un vēlāk arī citās pilsētās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti