Radio «Naba» aicina piedalīties fotokonkursā «13x13»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Par godu Latvijas Radio 6 – Latvijas Universitātes Radio “Naba” 13. dzimšanas dienai, kā arī, atzīmējot Latvijas Radio dibināšanas svētkus, tiek izsludināts fotokonkurss par tēmu „Dzirdēt”. Konkursa noslēgumā taps ceļojošā fotoizstāde un labāko darbu autori iegūs vērtīgas balvas. Konkurss paredzēts visām vecuma grupām.

Iepriekšējos gados Radio "Naba" organizētajā fotokonkursā centrā atradās radio un viss, kas ar to saistīts. Šī tradīcija tiek turpināta arī šogad, kad tiek izsludināts fotokonkurss, kurā ikviens aicināts radoši izpausties par tēmu “Dzirdēt”. Vizuāli parādīt to, kas piederīgs skaniskajai pasaulei, būs izaicinājums ikvienam – gan profesionāļiem, gan amatieriem. Fotokonkursa dalībnieki ir aicināti darbos radoši paust redzējumu saskaņā ar savu oriģinālo vēstījumu un apspēlēt kādu sev aktuālu motīvu saistībā ar noteikto tēmu.

Konkursa rīkotāji aicina iesniegt vienu vai divas fotogrāfijas līdz 15.novembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu. Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti novembra beigās.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "13x13", trīs labākie autori iegūs Radio "Nabas" un sadarbības partneru balvas.

Vairāk informācijas un fotokonkursa nolikums naba.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti