Rīta Panorāma

ASV Pārstāvju palāta apstiprina rekordlielu militāro budžetu

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Pretrunīgas atsauksmes par filmu "Harijs un Megana"

Pretrunīgas atsauksmes par filmu «Harijs un Megana»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Plaši izreklamētā filma par britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem princi Hariju un Meganu Mārklu izpelnījusies pretrunīgas atsauksmes. Tās sākumu kompānija "Netflix" parādīja 8. decembrī, bet turpinājums gaidāms 15. decembrī. 

Britu raidorganizācijas BBC eksperti norāda, ka lielākā filmas vērtība ir tuvums, kādā Harijs un Megana pielaida sev klāt veidotājus. Tomēr pagaidām nav bijis nekas sensacionāls un negaidītas atklāsmes. Žurnālisti ironizē, ka Bekingemas pils bijusi gatava piesaistīt juristus, taču pagaidām lietderīgāks būtu ģimenes ārsts.

Mediji jau pirms lentes parādīšanas rūpīgi analizēja reklāmas videomateriālus un pat apsūdzēja filmas veidotājus par hronoloģiski nepareizi izmantotām fotogrāfijām, bet kopš vakardienas mediji tiešsaistē pārraida filmas ainu pārstāstu un to analīzi.

""Harijs un Megana" bija gaidīts kā valsts mēroga notikums, bet pagaidām nav iespējams pateikt, vai filma par to kļuvusi," secina  BBC žurnālisti. Šķiet, ka Harijs un Megana ir nofilmējušies vienkārši liriskā filmā par sevi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti