Paziņoti 18 labākie fotokonkursa «Distance» darbi. Balso par savu favorītu!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Noslēdzies par godu LR6 – Latvijas Universitātes "Radio Naba" 18. dzimšanas dienai rīkotais fotokonkurss "Distance”. Izvēlēti 18 labākie darbi, kuri tiks apbalvoti, būs skatāmi ceļojošajā fotoizstādē "18x18", kā arī piedalīsies publikas balsojumā sabiedrisko mediju portālā LSM.lv.  

Izstādē piedalīsies 18 fotogrāfijas, kuru autori ir: Agnese Pastare, Anete Aramina, Dace Umblija, Daniēla Gailīte, Dzintra Žvagiņa, Eva Elizabete Vīksna, Ēva Krēsla, Ģirts Dreimanis, junjala, Janels Katlaps, Jūlija Burilova, Kristīne Matvejeva, Laila Ditmane, Māris Kreitenbergs, Poļina Vitkovska, Sandris Saulītis, Sarmīte Bogdanoviča, Zahars Subotins.

Nobalsot par savu favorītu iespējams līdz 6. decembra pulksten 23.59. Balsot par savu favorītu iespējams vienu reizi dienā, autorizējoties ar savu sociālo mediju profilu vai e-pastu. LSM.lv balsojuma uzvarētājs tiks paziņoti 7. decembrī.

Ar žūrijas izvēlētajiem 18 labākajiem konkursa darbiem iespējams iepazīties fotogalerijā:

Konkursa tēmas "Distance” interpretācija, kā ierasts, pavēra plašas iespējas. Konkursa žūrija – Kristaps Kalns, Toms Grīnbergs, Madars Štramdiers, Arnis Balčus, Didzis Grodzs, Sabīne Moore – vērtēja darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai.

Kopumā konkursā piedalījās konkursanti ar 235 darbiem no visas Latvijas, kā arī no Norvēģijas, Beļģijas, Islandes, Lielbritānijas un ASV.

Sakarā ar ārkārtas situāciju valstī publisks apbalvošanas pasākums netiks organizēts un uzvarētāji tiks apsveikti individuāli. Ceļojošā fotoizstāde “18x18” uzsāks savu ceļojumu nākamā gada sākumā "Galerijā Centrs", Audēju ielā 16.

Nākamie izstādes pieturas punkti 2021. gadā būs kultūras pilī “Ziemeļblāzma” un Latvijas Universitātē, savukārt vasarā, no 6. līdz 8. augustam, festivālā "Laba daba 2021".

"Radio Naba" organizētais fotokonkurss un izstāde notiek kopš 2007. gada. Šā gada izstādes partneri Latvijas Universitāte, "Galerija Centrs", izdevniecība “Neputns”, žurnāls “Fotokvartāls”, kultūras pils “Ziemeļblāzma”, sabiedrisko mediju portāls LSM.lv un starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti