Pašmāju filmu veidotāji piedāvā jaunu šausmu īsfilmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latviešu filmu veidotāju apvienība "Ftp" pašmāju publikai piedāvā savu jaunāko veikumu - šausmu īsfilmu "Preach For The Preacher".

Īsfilma "Preach For The Preacher" ir latviešu filmu veidotāju "Ftp" radīta šausmu īsfilma, kuras trīs minūšu versija nupat guvusi lielu atzinību kino konkursā "My RØDE Reel 2015" kā fināliste kategorijās "Labākā šausmu filma", "Labākā kinematogrāfija" un "Labākā mākslas režija".

Šobrīd īsfilmas pilnā versija ir iesniegta "SundanceIgnite" filmu festivāla "What'sNext" konkursā, kā arī "Watersprite" filmu festivālā, kas norit Kembridžā.

Arī latviešu skatītāji aicināti to noskatīties un balsot par šo filmu "Sundance" festivāla konkursā.

"Preach For The Preacher" stāsts risinās postapokaliptiskā pasaulē, kurā vientuļš sirotājs savus upurus eksponē kā norādes nākošajiem. Tās skatītājam ir iespēja ielūkoties pasaulē bez gaismas, cerības un sapņiem - vienīgi plašā nekurienē un cilvēkos, kuri tai klīst cauri.

"Ftp" ir jauna latviešu filmu veidotāju grupa, kas nesen veidojusi videoklipu arī latviešu elektroniskās mūzikas mākslinieka Kashuka ievadkompozīcijai "Enteringthevillage".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti