Pasaulē jaunās «Zvaigžņu karu» filmas pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

17.decembrī pasaules kinoteātros sāk demonstrēt zinātniskās fantastikas sāgas "Zvaigžņu kari" jaunāko turpinājumu "Spēks mostas". Filmas pirmizrāde notika Holivudā, Amerikas Savienotajās Valstīs.

"Neviens no mums šovakar te nesēdētu, ja nebūtu viena cilvēka brīnumainās iztēles. Pateicos Džordžam Lūkasam no visas sirds un visu filmas tapšanā iesaistīto cilvēku vārdā," svinīgajā pasākumā teica "Spēks mostas" režisors Džefrijs Džeikobss Abramss.

"Spēks mostas" ir Džordža Lūkasa radītās filmu sērijas septītā daļa. Tās notikumi risinās 30 gadus pēc "Džedaju atgriešanās" attēlotajiem notikumiem. Kinolentē spēlē jaunie aktieri Deizija Ridlija, Džons Bojega un Oskars Īzaks. Tajā atgriezušies arī aktieri no pirmajām sērijām: Harisons Fords un Kerija Fišere.

Filmu redzējušie jau snieguši tās pozitīvu novērtējumu. "Tā ir "Zvaigžņu karu" filma, ko cerējāt sagaidīt" - tā vēsta laikraksts "Los Angeles Times" žurnālists. Tikmēr Londonas kinoteātri brīdina, ka pie ieejas zālē būs jānovelk seju aizsedzošas maskas, lai apmeklētājus varētu identificēt. Neraugoties uz "Zvaigžņu kara" gaismas zobenu popularitāti, arī tie var tikt konfiscēti pie ieejas kinoteātrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti