Parīzē izrāda jauno filmu «Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Francijas galvaspilsētā Parīzē notikusi filmas “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” jeb “Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi” pirmizrāde. Pasākumā filmas režisors Deivids Jeitss veltīja īpašus pateicības vārdus scenārija autorei – pazīstamajai rakstniecei un Harija Potera radītājai - Džoannai Džo Roulingai.    

 “Viņa ir apbrīnojama. Viņa ir lieliska.  Sadarbība ar viņu kā rakstnieci ir patiešām interesanta, jo viņa nemēģina pretendēt uz īpašumtiesībām. Viņa nemēģina kontrolēt lietas un ir ļoti atvērta katrai jaunai idejai, un tas ir lieliski. Tas ir patiešām brīnišķīgi,” sacīja režisors.

Pirmizrāde notika “Cine Cite Bercy” kinoteātrī Parīzes dienvidu daļā, un uz to bija ieradušies galveno lomu atveidotāji, tostarp Džūda Lovs, Zoja Kravica un Ezra Millers. Faniem par nožēlu gan izpalika tikšanās ar Džoniju Depu, kurš filmā tēlo tumšo burvi Gellertu Grindelvaldu.

Kino kritiķi atzīst, ka tieši Roulingas radītā pasaule ir filmas veiksmes stāsts. 2016.gadā pēc autores scenārija jau tika uzņemta filma “Fantastiskās būtnes un kur tās meklēt”, kas vēstīja par notikumiem  burvju pasaulē vairākas desmitgades pirms Harija Potera piedzīvojumiem.

Jaunā filma ir tās turpinājums un vēsta par Grindelvalda plāniem panākt tīrasiņu burvju kundzību pār visiem parastajiem cilvēkiem.  Lai izjauktu viņa plānus, Baltus Dumidors lūdz palīdzību savam bijušajam audzēknim Tritonam Skamanderam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti