Pabeigta Tokalova pirmās spēlfilmas «Tas, ko viņi neredz» montāža

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Režisors Staņislavs Tokalovs pabeidzis savas pirmās pilnmetrāžas spēlfilmas – psiholoģiskā trillera “Tas, ko viņi neredz” montāžu.

Skatītāji filmu uz ekrāniem Latvijas kinoteātros ieraudzīs šī gada novembrī. Bet jau šo sestdien, 2. jūlijā, diskusiju festivāla “Lampa” ietvaros Cēsīs notiks ekskluzīva filmas tīzera prezentācija, kur piedalīsies arī pats režisors Tokalovs.

“Filma šobrīd ir samontēta, vēl tikai jāpabeidz skaņas un krāsu pēcapstrāde, kā arī vizuālie efekti,” stāsta filmas režisors, “filmu sāksim demonstrēt novembrī – to varēs noskatīties gan skatītāji Rīgas kinoteātros, gan visos citos valsts reģionos.”

Filmas “Tas, ko viņi neredz” žanrs ir psiholoģisks trilleris ar zinātniskās fantastikas elementiem – viens no galvenajiem varoņiem filmā ir mākslīgais intelekts. Un šo sestdien, 2. jūlijā, filmas veidotāji aicina visus uz Cēsīm uz festivālu “Lampa”, kur aģentūrads LETA organizētajā diskusijā “Mākslīgais intelekts: cilvēks vs mašīnas” kopā ar datorzinātniekiem un citiem speciālistiem piedalīsies arī Staņislavs Tokalovs. Diskusijas laikā pirmoreiz tiks publiski demonstrēts filmas “Tas, ko viņi neredz” tīzeris. Diskusijas sākums – 2. jūlijā plkst. 18.

Staņislava Tokalova spēlfilmas “Tas, ko viņi neredz” uzņemšana norisinajās 2016.gada rudenī Kukšu muižā pie Tukuma un Rīgā. Galvenās lomas filmā atveido Andris Keišs, Arnis Līcītis un aktieri no Krievijas – Katerina Špica un Jevģēnijs Tkačuks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti