«Oskara» balvas otro gadu pasniegs bez vadītāja

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mēnesi pirms Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas kļuvis zināms, ka arī šogad svinīgā “Oskaru” pasniegšanas ceremonija ASV, Losandželosā, norisināsies bez vadītāja.

Būs “…ļoti izklaidējoši, ar lielu skaitu muzikālu priekšnesumu, daudz smiekliem un mirdzošām zvaigznēm…”. Tā par gaidāmo Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju izteikusies televīzijas kanāla “ABC Entertainment” prezidente Kerija Bērka, uzsverot, ka tieši minētie faktori patikuši publikai pērn, un kāpēc gan šogad ko mainīt.

Šogad otro gadu pēc kārtas “Oskaru” pasniegšanas ceremonijai nebūs arī vadītāja.

Arī šis lēmums pieņemts, balstoties uz labajām atsauksmēm par pagājušā gada ceremoniju, kas bija pirmā pēdējo 30 gadu laikā, kas notika bez vadītāja.

Tas gan nebija rīkotāju apzināts lēmums, – komiķis Kevins Hārts, kuram sākotnēji bija iecerēts vadīt pasākumu, atteicās to darīt pēc tam, kad izcēlās ažiotāža ap viņa homofobiskajiem izteikumiem mikroblogošanas vietnē “Twitter”. Hārta aizstājēju atrast neizdevās, tādēļ nācās mainīt ceremonijas formātu.

“Oskara” balvu pasniegšanu, kuras tiešraidi nodrošina televīzijas kanāls ABC, pērn noskatījās gandrīz 30 miljoni skatītāju.

92. Amerikas Kinoakadēmijas balvas ceremonija norisināsies pēc mēneša – 9. februārī Losandželosā. Balvas pasniegs par veikumu 2019. gada divdesmit četrās kategorijās. Pretendenti kļūs zināmi pirmdien, 13. janvārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti