Rīta Panorāma

Kostīmu mākslinieku un meistaru darbu spožums Dailes teātra simtgades izstādē

Rīta Panorāma

Tramps atļauj sākt varas nodošanu Baidenam

Kuomo saņem starptautisko "Emmy" balvu par cīņu pret Covid-19

Ņujorkas štata gubernators saņem starptautisko «Emmy» balvu par cīņu pret Covid-19

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu Ņujorkas štata gubernatoram Endrū Kuomo piešķirta Starptautiskā “Emmy” balva. Mediju eksperti šādā veidā atzina viņa nopelnus cīņā ar Covid-19.

“Pavasarī, kad vīruss bija nepazīstams, tā izplatīšanos nebija iespējams kontrolēt un Ņujorkas iedzīvotāji bija patiesi nobažījušies, viens cilvēks izmantoja tehnoloģijas, lai izplatītu uzticamu informāciju cilvēkiem par nepieciešamo rīcību. Gubernatora Kuomo preses konferences bija pilnīgi jauna dimensija sabiedrība informēšanā. Viņš informēja, viņš pieprasīja un nomierināja cilvēkus,” uzsvēra Starptautiskās televīzijas mākslas un zinātnes akadēmijas vadītājs Brūss L. Paisners.

ASV bāzētā Starptautiskās televīzijas mākslas un zinātnes akadēmija, kuru veido plašsaziņas līdzekļu un izklaides industrijas pārstāvji no vairāk nekā 60 valstīm, par balvas piešķiršanu paziņoja tiešsaistē internetā.

Eksperti norādīja, ka Demokrātisko partiju pārstāvošais politiķis reizi dienā televīzijā sniedza  ziņas un komentārus par pandēmiju, kas pavasarī prasīja desmitiem tūkstošu ņujorkiešu dzīvību. Kuomo izmantoja “Powerpoint” prezentācijas un slaidrādes, kā arī emocionālus un asus izteikumus, lai brīdinātu cilvēkus par briesmām. Aprīļa sākumā vienlaikus tika hospitalizēti vairāk nekā 18 tūkstoši inficēto, un dienā Covid-19 prasīja 800 cilvēku dzīvības, bet Kuomo aktivitātes ļāva novērst vēl lielāku katastrofu.

Starptautisko “Emmy” balvu ceremonija notika 23. novembrī tiešsaistē. Starptautiskās “Emmy” balvas šogad pasniedza 48. reizi. Ceremonijā pasniedza vienu specbalvu, kā arī nosauca uzvarētājās 11 kategorijās, godinot labākos sasniegumus pasaules televīzijā. Pilns laureātu saraksts pieejams starptautisko "Emmy" balvu mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti