Rīta Panorāma

Putins nav izlēmis vai 2024. gadā startēs prezidenta vēlēšanās

Rīta Panorāma

Sagrada Família jaunā torņa virsotnē uzstāda zvaigzni

Ņujorkā jaunā "Vestsaidas stāsta" pirmizrāde

Ņujorkā aizvadīta Stīvena Spīlberga «Vestsaidas stāsta» pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Ņujorkā notikusi jaunās "Vestsaidas stāsta" filmas pirmizrāde. Notikumam bija pievērsta liela uzmanība, jo lenti veidojis viens no pazīstamākajiem Holivudas režisoriem – Stīvens Spīlbergs.

Muzikālās romantiskās drāmas veidošana komandai bija liels izaicinājums, jo kino pazinējiem labā atmiņā ir 1961. gadā tapušais darbs ar tādu pašu nosaukumu, kas saņēma 10 "Oskara" balvas.

Abas lentes veidotas pēc 1957. gada Brodvejas mūzikla, kura mūzikas autors ir pasaulslavenais komponists Leonards Bernstains. Tā ir Šekspīra šedevra "Romeo un Džuljeta" adaptācija mūsdienu apstākļiem, un vēsta par divu ar konkurējošu Ņujorkas ielu bandām saistītu jauniešu mīlestību.

Jaunajā filmā piedalījās daudzi jaunās paaudzes aktieri, tai skaitā Ansels Elgorts, Ariana Debosse, Deivids Alvaress, Reičela Zeglere un citi.

Sarunā ar mediju pārstāvjiem viņi atzina, ka bijis liels izaicinājums strādāt kopā ar ''oskaroto'' režisoru. Tomēr tas izvērtās par kopīgu darbu, kur visi smagi strādāja un centās radīt labāko iespējamo rezultātu. Lentē saglabāts oriģinālās mūzikas šarms, un tā rosina pārdomas par dažādu kopienu vietu mūsdienu lielpilsētā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti