Noklausies LTV jaunā seriāla «16+» dziesmu!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Jaunajā seriālā “16+” skanēs tikai un vienīgi Latvijā radīta mūzika. Aicinām noklausīties īpaši tam sarakstītu dziesmu, ko iedziedājusi galvenā varone.

Jauniešu seriāls “16+” jau 21. septembrī sāks ceļu pie skatītājiem savā ''YouTube'' kanālā. “16+” unikāls ne vien ar to, ka Latvijas Televīzija pirmo reizi veido šāda formāta produktu jauniešu auditorijai un to, ka seriāls vispirms tiks publicēts tikai “YouTube”, bet arī ar seriāla skaņu celiņu, informēja Latvijas Televīzijas komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte.

Seriālā izmantota tikai un vienīgi Latvijā radīta mūzika, un stāstam piemērotākos izpildītājus un dziesmas atlasījis Latvijas Radio “Pieci.lv” ētera personība Toms Grēviņš. Seriālā skanēs “Viņas”, “Carnival Youth”, “Fakta”, “Triana Park”, “Sudden Lights”, Justa,  Kārļa Kazāka, “Popkorna lietus”, “Kreisā krasta”, “Singapūras satīna”, Gacho, “Instrumentu”, “Ryga”, “Makree”, Niklāvz un citu latviešu mūziķu darbi.

Savukārt seriāla ''YouTube'' kanālā publicēta dziesma “Vai tu mani dzirdi?”, ko iedziedājusi viena no seriāla galvenajām varonēm Māra jeb īstajā vārdā Helēna Kuple. Īpaši seriālam dziesmu sacerējis Juris Kaukulis.

Seriāls tā ''YouTube'' kanālā sāksies 21. septembrī. Sēriju publicēšanas laiki tiks ik nedēļu izziņoti tā sociālo tīklu kontos un Latvijas Radio “Pieci.lv” ēterā.

Visiem jaunumiem par seriālu iespējams sekot tā Facebook, Instagram un Youtube kontos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti