Nedēļas nogalē Latvijas Televīzijā – «Māmiņdienas koncerts – rīko Bardaks pats»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Kā ierasts, maija otrajā svētdienā tiek svinēta Mātes diena. Latvijas Televīzijas (LTV) oriģinālraidījuma "Bardaks bēniņos" radošā komanda sarūpējusi īpašu svētku raidījumu – "Māmiņdienas koncerts – rīko Bardaks pats", ko rādīs 8. maijā LTV1 pulksten 9.50.

Bardakam ir uzticēts organizēt Māmiņdienas koncertu. Bardaks itin neko nav sajaucis – viņš ir īstajā vietā, īstajā laikā ar ļoti rūpīgi atlasītu repertuāru, kas no tiesas iepriecinātu ikkatru mammu un viņas mazo šajā svētdienā.

"Tik daudz dziedošu, dejojošu un talantīgu bērnu bēniņos vienuviet vēl nebūsiet redzējuši. Un varu pačukstēt, ka pie Bardaka viesosies gan lācis, gan pat īsts kaķis. Vairāk nudien stāstīt nedrīkst – tas jāredz pašiem. Visu kreisu! Uz tikšanos koncertā!" – aicina režisore Liene Eicēna.

Neliela spriedzes deva ar pārpratumiem apvienojumā ar jokiem, patiesu sirsnību un ļoti dažādiem priekšnesumiem radīs lieliskus svētkus visām Latvijas mammām un bezrūpīgu būšanu kopā ar saviem mazajiem svētdienas rītā. Muzikālie priekšnesumi veidoti kā balanss starp mūsdienu ar klasisko repertuāru, iekļaujot tādas dziesmas kā "Muša Kuša", "Anniņa vanniņā", "Kur dzīvo laime" un citas, lai ikviens varētu dziedāt līdzi. Koncertā uzstāsies Bardaka draugi – Sofija, Ričijs Rū un Lauris Reiniks, Shipsea, popstudija "Jūras akmentiņi", popgrupa "Lai skan", duets "Santehniķi", bērnu vokālais ansamblis "Poppy", bērnu vokālā grupa "Dzeguzīte", vokālās studijas "Spāre", "Knīpas un knauķi" un "Rasa", deju studija "Dance Beat", Rīgas Ukraiņu vidusskolas skolēni, Mārupes namiņš, Ričards Nauzers, kā arī Rīgas DJ skolas audzēknis Olivers.

Tomēr, kā tas dzīvē dažkārt gadās, arī vislabāk izplānotās lietas nenorit bez starpgadījumiem. Kārtējo reizi Bardaks apjauš, cik labi, ka viņš bēniņos nav viens, bet tur ir viņa draugi un bērni, kuri, kā allaž, gatavi palīdzēt.

"Bardaks bieži mēdz kļūdīties un šo to sajaukt, bet tā kā viņš ir ļoti labsirdīgs, patiess un jautrs, viņam ir daudz draugu, kuri allaž gatavi doties palīgā. Māmiņdienas koncerts nav izņēmums – arī šoreiz viņa draugi – bērni – ir gatavi visu vērst par labu. Kopīga radīšana un risinājuma meklēšana visos laikos ir bijusi formula, kas strādā. Un diezin kur bērni to ir iemācījušies? Protams, no savām mammām, kuras allaž visu vērš par labu, lai ko arī bērni sastrādātu," teic scenārija autors Klāvs Knuts Sukurs.

"Māmiņdienas koncerts – rīko Bardaks pats" – 8. maijā pulksten 9.50 LTV1 un REplay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti