«Nameja gredzena» veidotāji publicējuši ieskatu uzfilmētajā materiālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Filmas "Nameja gredzens" veidotāji publicējuši ieskatu jau uzfilmētajā materiālā.

"Režisors Aigars Grauba un producents Andrejs Ēķis turpina varoņstāsta "Nameja gredzens" uzņemšanu. Pirmās cīņas jau ir notikušas - nākamās vēl tikai priekšā," norādīts filmas "Facebook.com" lapā, kur skatāms arī video.

Video komentāros rosināts pieaicināt zinātniskos konsultantus, lai padarītu stāstu ticamāku. Filmas veidotāji atbildējuši, ka nelielais video fragments filmā netiks iekļauts. Filmas veidotāji cītīgi strādājot ar vēstures konsultantiem, bet ziņas par 13.gadsmitu mūsu reģionā esot ļoti ierobežotas. Atzīmēts arī, ka "Nameja gredzens" būs mākslas, nevis dokumentālā filma.

Filmas "Nameja gredzens" uzņemšana sākta pagājušā gada rudenī. Tad kopā ar kaskadieru grupu tapa atsevišķu kauju inscenējumi. Filmas "Nameja gredzens" filmēšanas procesa tālākie posmi norisināsies šī gada augustā un septembrī. Filmēšanai top tērpi un rekvizīti, tiek izbūvētas dekorācijas kinopilsētiņā "Cinevilla". Plānots, ka uz kinoekrāniem filma nokļūs 2016.gada nogalē.

Kā vēstīts, filma "Namaja gredzens" top ar Nacionālā kino centra atbalstu sadarbībā ar Lielbritānijas kinoizplatīšanas kompāniju "Kaleidoskops" un Kauņas kinostudiju. Filmas producente ir SIA "Platforma".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti