Mūžībā devies seriāla «Sekss un lielpilsēta» aktieris Villijs Gārsons

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

57 gadu vecumā mūžībā devies amerikāņu aktieris Villijs Gārsons, kurš daudziem vislabāk palicis atmiņā ar Stenforda lomu seriālā “Sekss un lielpilsēta”. ASV mediji ziņo, ka Gārsona nāves cēlonis bija aizkuņģa dziedzera vēzis.

TV seriālā “Sekss un lielpilsēta”, ko vēlāk papildināja divas pilnmetrāžas filmas, Gārsons spēlēja galvenās varones Kerijas homoseksuālo draugu un uzticības personu Stenfordu.

“Mēs visi viņu mīlējām un izbaudījām iespēju strādāt kopā ar viņu. Viņš bija nepārspējami smieklīgs gan uz ekrāna, gan īstenībā. Viņš radīja gaismu, draudzību un šovbiznesa leģendas. Viņš vienmēr bija izcils profesionālis,” raksta aktrise Sintija Niksone, kas seriālā atveidoja Mirandas lomu.

Gārsons ir filmējies arī virknē citu populāru TV seriālu: “Tvinpīka”, “X–faili”, “Alija Makbīla”, “Draugi”, “CSI” u.c. Viņam bijušas lomas arī kinofilmās “Murkšķa diena”, “Šis un tas par Mēriju”, “Būt par Džonu Malkoviču” u.c.

Lai gan seriālā “Sekss un lielpilsēta” Gārsons atveidoja homoseksuālu tēlu, viņš pats bija heteroseksuāls. 2009. gadā viņš adoptēja septiņus gadus vecu zēnu Neitenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathen Garson (@nathen_garson)

“Es vienmēr Tevi mīlēšu, bet domāju, ka Tev bija pienācis laiks doties pašam savā ceļojumā. Tu vienmēr būsi man līdzās. Tu vienmēr esi bijis stiprākais, jautrākais un gudrākais cilvēks, kādu esmu pazinis,” atvadoties no tēva, raksta Neitens.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti