Mūžībā devies Holivudas aktieris Toms Saizmors

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

61 gada vecumā miris aktieris Toms Saizmors, kurš pazīstams ar lomām filmās "Saving Private Ryan" ("Glābjot ierindnieku Raienu") un "Black Hawk Down" ("Melnais Vanags notriekts"), paziņoja aktiera pārstāvis.

Kopš februāra vidus pēc galvas smadzeņu asinsvadu aneirismas viņš atradās komā un piektdien tika atslēgts no dzīvību uzturošajām iekārtām pēc tam, kad ārsti secināja, ka viņa dzīvība nav glābjama, informēja Čārlzs Lago.

1961. gadā Detroitā dzimušais aktieris savulaik filmējies kopā ar Holivudas lielākajām zvaigznēm, kā arī bijis teātra aktieris.

Lai gan Saizmora aktiera talantu novērtēja gan skatītāji, gan kolēģi, tomēr viņa karjeru ietekmēja cīņa ar atkarībām un cietumsodi.

2003. gadā viņam tika piespiests cietumsods par uzbrukumu toreizējai draudzenei.

Savukārt 2005. gadā viņš tika pieķerts izmantojam ar tīru urīnu piepildītu dzimumlocekļa protēzi, kas bija piešūts viņa bokseršortiem, lai analīzes neuzrādītu narkotiku klātbūtni viņa organismā.

Tāpat viņš policijas redzeslokā nonācis gan par vardarbības epizodēm, gan automašīnas vadīšanu reibumā un citiem pārkāpumiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti