Meklē zēnu galvenajai lomai Vara Braslas filmā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Režisors Varis Brasla sācis sagatavošanas darbus pie jaunas ģimenes spēlfilmas "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru", kas iekļauta Nacionālā kino centra programmā "Latvijas filmas Latvijas simtgadei".

Filmas radošā grupa meklē zēnu galvenajai lomai kinodarbā, kura filmēšana iecerēta šovasar Kurzemē. "Ja vasarā būsi laimīgi pabeidzis pirmo klasi, ja esi drošs un atraktīvs, tad mēs tevi gaidām," puikas uzrunā Varis Brasla.

Septiņus vai astoņus gadus veci zēni, kuri vēlas piedalīties savā pirmajā konkursā uz kinolomu, tiek aicināti 5. vai 6.martā no plkst. 11 līdz 17 ierasties uz publisko kastingu aktieru atlases aģentūrā "Casting Bridge" Rīgā, Matīsa ielā 76/78, 3.stāvā. Pieteikumus ar fotogrāfijām var sūtīt arī uz e-pastu "[email protected]".

Filma "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" stāsta par puiku, kuram vecāki atņem datoru un tā vietā iemaina vectēvu. Mazdēls uzzina, ka dzīve bez meliem spēj sagādāt negaidītu prieku.

Topošās spēlfilmas režisors Varis Brasla līdz šim veidojis tādas pazīstamas ģimenes filmas kā "Emīla nedarbi", "Ziemassvētku jampadracis", "Ūdensbumba resnajam runcim" un citas.

Kinodarba "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" scenārija autors ir Alvis Lapiņš, operators Uldis Jancis, mākslinieks Mārtiņš Milbrets. Filmu producē filmu studija "F.O.R.M.A.".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti