LU Botāniskajā dārzā – izstādes, kas aicina aizdomāties

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Latvijas Universitātes (LU) Botāniskajā dārzā no 13. līdz 31. jūlijam būs  apskatāmas divas ceļojošas fotoizstādes “Pārtika - ilgtspējīgs skatījums” un “Cieņpilna dzīve visiem”.

Latvijas Universitātes (LU) Botāniskajā dārzā no 13. līdz 31. jūlijam skatāmas divas ceļojošas fotoizstādes “Pārtika - ilgtspējīgs skatījums” un “Cieņpilna dzīve visiem”.

Spilgtas ainas izstādē “Pārtika - ilgtspējīgs skatījums” aicina aizdomāties par ikdienas paradumiem – augkopībā, ēdienu gatavošanā un pārtikas izvēlē. Izstāde iekārtota brīvā dabā pa ceļam uz Tropu tauriņu māju.

Savukārt Palmu mājas vestibilā skatāma otra izstāde – “Cieņpilna dzīve visiem”, kurā emocionāli tverti dažādās planētas vietās mītošu cilvēku dzīves mirkļi. Abās izstādēs virmo izjūta par vienoto pasauli, kā arī pretstatīta mūsdienu patērētāju  paradīze ar lielākās cilvēces daļas dienas gaitu ritumu.

Izstādes ir tapušas 2015. gadā Eiropā notikušo projektu konkursu rezultātā: “SUPPLY CHA!NGE: Piedāvā jums – veikalos godīgums” un “Mediji Attīstībai” (EYD2015: Media for Development, DCI-NSAED/2014/338-309). Vairāk par to var uzzināt vietnē  www.zalabriviba.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti