Rīta Panorāma

Vācu mākslinieku izstāde "Gara radinieki" Arsenālā

Rīta Panorāma

Intervija ar Kristapu Neretnieku

Saruna ar Anastasiju Djakonovu

LTV7 gatavojas līdz šim nebijušam piecu stundu tiešraides maratonam no Rēzeknes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Jau šo sestdien, 30.jūlijā, "Russkoe vesčanie LTV7" aicina televīzijas skatītājus sekot līdzi pirmajam piecu stundu garajam televīzijas translācijas maratonam no Latgales, kurš LTV7 ēterā sāksies pulksten 16 ar tiešraidi no Rēzeknes pilsētas svētkiem.

Raidījuma "Žiznj segodnja" vadītāji – Anastasija Ružanska, Jekaterina Safronova un Andrejs Dmitrijevs – tiešraidē vēstīs no Raiņa un Festivāla parkiem. Programmā paredzētas intervijas ar svētku viesiem un sižeti par novada izcilākajiem cilvēkiem, kultūru un sportu Latgalē.

Tiešraide turpināsies ar nopietnākām tēmām. Raidījuma "Bez obid" ietvaros pulksten 17 raidījuma vadītājs Aleksejs Dunda sarunā ar premjerministru Māri Kučinski apspriedīs Latgales attīstības iespējas.

Pulksten 18 ēterā būs skatāms raidījuma "Bez obid" speciālizlaidums. Raidījuma vadītājs Vadims Radionovs intervēs pazīstamo krāslavieti – vieglatlēti Inetu Radēviču.

Pulksten 18.30 ēterā būs skatāms diskusiju raidījuma "Točki nad i" speciālizlaidums ar lielāko Latgales pilsētu mēru piedalīšanos. Sarunas tēma – kā šobrīd dzīvo "zilo ezeru zemē" un kādi ir novada nākotnes plāni.

Programmas turpinājumā, līdz pulksten 21, būs skatāmi tiešie pieslēgumi no Rēzeknes pilsētas svētkiem – intervijas ar svētku viesiem, kā arī dzirdēsim jaunās pilsētas himnas pirmatskaņojumu, kuru izpildīs bērnu ansamblis "Šurumburum" kopā ar dziedātāju Aminatu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti