Kultūras ziņas

No 2022. gada samazināts PVN grāmatniecībai un preses izdevumiem

Kultūras ziņas

Kas ir "Katliņpauris" Latvijas Leļļu teātrī?

Top Vecgada programma "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls"

LTV top Vecgada programma «Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Lai arī līdz gada nogalei vēl daudz kas paveicams, vecā gada vakars un jaunā gada sagaidīšanas brīdis nenovēršami tuvojas. Par labu garastāvokli tieši 31. decembra vakarā saviem skatītājiem laicīgi gādāt apņēmusies Latvijas Televīzija. Šī gada nogales pēdējās divas stundas iecerēts pavadīt, jokojot labas mūzikas pavadījumā šovā "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls".

Jau otro gadu Latvijas Televīzijas ikgadējā Vecgada šova filmēšana noris, stingri ievērojot visus noteiktos ierobežojumus. Šķiet, visi filmēšanas paviljonā jau pieraduši pie maskām, un notikumus šeit iemūžina zaļajā režīmā. Šova centrā –  Raimonda Paula mūzika un mēģinājums atbildēt uz būtisku jautājumu – kas notiek ar latviešu humoru.

Scenārija autors Artūrs Dīcis stāsta: "Kaut kur apkārt dzīvo tāds mīts, ka mēs esam tauta, kura tā īsti neprotot pajokot. Mēs pat prasījām cilvēkiem uz ielas, vai tā ir. Un viņi ļoti droši teica, ka tā nav, un mēs esot tauta, kas spēj ideāli par sevi pasmieties."

Gadumijas pārraides režisors Intars Rešetins atklāj, ka idejas autors un iniciators bija Maestro Raimonds Pauls, kurš piezvanīja uz televīziju un teica, ka "viņam esot sasodīti laba plate".

"Mūsu mērķis šajā gadā ir palīdzēt citiem. Un nevis tā primāri izklaidēt, bet atrast to atslēgu, kā pēc tam citiem būs viegli izklaidēt," skaidro Dīcis.

Latviešu humora vēsturi Latvijas Televīzijā Vecgada vakarā vētīs līdz šim neredzēts tandēms – aktieri Lauris Subatnieks, Ainārs Ančevskis, kā arī radio personība Sanda Dejus. Savukārt Maestro Raimonda Paula melodijas izskanēs Latvijā iemīļotu un populāru mūziķu izpildījumā.

Muzikālā programma "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls" Latvijas Televīzijā divu stundu garumā būs skatāma 31. decembrī pirms desmitiem vakarā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti