LTV būs skatāms seriāls «Vīrs, kurš kļuva par Bondu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā (LTV 1) no 11.septembra būs skatāms jauns BBC seriāls "Vīrs, kurš kļuva par Bondu".

Četrdaļīgā piedzīvojumu filma ar Dominiku Kūperu galvenajā lomā stāsta par Džeimsa Bonda radītāju Janu Flemingu un dēkainajiem piedzīvojumiem, kas rakstniekam sagādājuši materiālu pasaulslavenajiem stāstiem.

Aģents 007 ir pazīstams ikvienam, kas kaut nedaudz interesējas par spiegu romāniem un filmām - tiek lēsts, ka bondiādes filmas redzējušo skaits mērāms miljardos. Taču ne katrs līdzīgu uzmanību pievērsis Bonda radītāja, rakstnieka, žurnālista un flotes izlūkdienesta virsnieka Jana Fleminga dzīvei un notikumiem tajā. Balstoties Džona Pīrsona sarakstītajā oficiālajā Jana Fleminga biogrāfijā, filma "Vīrs, kurš kļuva par Bondu" (2014) sniedz aizraujošu stāstu, kur rakstnieka dzīve atklājas līdzīga viņa radītā varoņa piedzīvojumiem.

Seriāla notikumu gaita aizsākas 1939.gadā Londonā. Jans Flemings ir bezrūpīgs jauns vīrietis, kurš ļaujas uzdzīvei, kamēr vecākais brālis guvis atzinību kā rakstnieks, un ģimenē augstā godā tiek turēta karā kritušā tēva piemiņa. Kad sākas Otrais pasaules karš, Janam rodas iespēja sevi pierādīt ar darbu britu flotes izlūkdienestā. Sākotnēji viņš pieņem savus uzdevumus ar lielu aizrautību, taču, tuvāk iepazīstot kara dabu un tā sekas, Flemings saprot, ka viņa īstais aicinājums ir citur.

Daudzsēriju filmas darbība risinās Lielbritānijā, Francijā, Vācijā un Jamaikā, piedzīvojumu stāstam netrūkst arī laba humora.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti