Rīta Panorāma

Režisoram Edgaram Niklasonam divi jaundarbi Leļļu teātrī

Rīta Panorāma

Makronam Lionā met ar olu

Losandželosa sarīkota Bonda automašīnu izstāde

Losandželosā sarīkota Džeimsa Bonda automašīnu izstāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Losandželosā sarīkota Bonda automobiļu izstāde. Pirmo reizi interesentiem būs iespēja vienviet aplūkot visas 35 mašīnas, kas izmantotas slavenajā filmu sērijā.

“Šī ir pirmā reize, kad visi 35 Džeimsa Bonda transportlīdzekļi izstādīti kopā. Ir bijušas arī citas Džeimsa Bonda izstādes, bet nekad nav sasniegts tāds līmenis, kad vienviet ir 35 transportlīdzekļi. Izstādes nosaukums ir “Bond In Motion”,” pastāstīja Fleminga fonda dibinātājs Dags Redeniuss.

Izstādē ir redzama “Lotus” automašīna – zemūdene no 1977. gadā tapušās lentes “Spiegs, kas mani mīlēja”, dažādi “Aston Martin” un “BMW” modeļi. Tajā izstādīts pat dzeltenais “Hiller” helikopters, kas filmēts noslēguma vajāšanas ainās 1963. gada filmā “Ar mīlestību no Krievijas”.

Tomēr transportlīdzekļu kolekcionārs un viens no izstādes rīkotajiem Redeniuss atzina, ka viņa mīļākais auto ir “Aston Martin” no filmas “Spektrs”. Modelis radīts tieši šai filmai, izgatavotas tikai 10 mašīnas, un tās esot retums.

Organizētāji arī neslēpj, ka izstāde pieskaņota jaunākās un ilgi gaidītās Bonda filmas “No Time To Die” (“Nav laiks mirt”) iznākšanai uz lielajiem ekrāniem. Covid-19 pandēmijas dēļ atliktās lentes pirmizrādes pasaulē gaidāmas septembra beigās un oktobra sākumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti