Rīta Panorāma

Pasaules sirds diena

Rīta Panorāma

Intervija ar tieslietu ministru (JKP) Jāni Bordānu

Londonā notiek ilgi gaidītās jaunās Bonda filmas pirmizrāde

Londonā aizvadīta ilgi gaidītās jaunās Bonda filmas pirmizrāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā notikusi ilgti gaidītās jaunākās Džeimsa Bonda filmas “No Time to Die” jeb “Nav laiks mirt” pirmizrāde.

Galvenās lomas atveidotājs – angļu aktieris Daniels Kreigs – pauda cerību, ka tā palīdzēs atgriezt skatītājus kinoteātros: “Es ceru, ka mēs varam kaut ko darīt. Es ceru, ka tas ir atspēriena punkts, tas atgriezīs cilvēkus kinoteātrī, mēs varēsim turpināt šo lielisko biznesu."

Covid-19 pandēmijas dēļ pirmizrāde tika atlikta vairākas reizes, un tas ir kāpinājis kinoindustrijas pārstāvju un skatītāju interesi. Pēdējā gada laikā uz lielajiem ekrāniem nav iznākušas daudzas jau uzņemtas lielbudžeta filmas.

Uz vērienīgo pirmizrādi Londonā pulcējas daudzas slavenības. To vidū bija arī britu karaliskās ģimenes pārstāvji – princis Čārlzs un viņa sieva Kamilla, kā arī princis Viljams ar sievu Keitu.

“Nav laika mirt” ir Bonda sērijas 25. filma, un tās režisors ir Kerijs Fukunaga, bet tituldziesmu lentē izpilda Billija Ailiša.

Jaunākās filmas stāsts ir par to, ka Džeimss Bonds ir atstājis operatīvo dienestu un bauda mierīgu dzīvi Jamaikā, taču sens viņa draugs lūdz palīdzību. Bondam jāglābj kāds nolaupīts zinātnieks, un Bonds jau atkal nonāk aci pret aci ar noslēpumainu ienaidnieku, kura rokās ir bīstams jauno tehnoloģiju ierocis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti