Liepājas muzejā Ilonas Pulkstenes un Agra Klestrova fotogrāfiju kopizstāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

No 10. septembra līdz 19.oktobrim Liepājas muzeja mazajā izstāžu zālē skatāma Ilonas Pulkstenes un Agra Klestrova kopizstāde. Fotogrāfe Ilona Pulkstene skatītājiem piedāvā izstādi „Zovi menja Lavlada”, savukārt Agris Klestrovs rāda fotoprojektu „Ceļš gada garumā”, lsm.lv pavēstīja izstādes veidotāji.

Fotogrāfe Ilona Pulkstene ir profesionāla studijas fotogrāfe. Māksliniece dzīvo Rīgā un strādā fotostudijā „Benini”. Fotogrāfes iecienītie žanri ir portreti un erotiskais foto, kuros ieguvusi Eiropas profesionālo fotogrāfu federācijas kvalifikāciju (QEP).

Ilona Pulkstene sevi uzskata par fotomākslinieci, jo savā radošajā darbībā ir brīva un neierobežota. Ar fotogrāfēšanu viņa nodarbojas jau 10 gadus. Mīlestību un izpratni par Fotogrāfiju ar lielo burtu viņai devis fotogrāfs Artūrs Dubrovskis. Pulkstene daudz mācījusies no slaveniem fotomeistariem Gunāra Bindes un Leonīda Tugaļeva.

Ilona Pulkstene piedalās dažādos foto projektos, ir Baltijas foto festivāla „ART CAMP” radošā direktore, meistarklašu kuratore un pasniedzēja. Fotogrāfe strādājusi starptautisku fotoizstāžu un konkursu žūrijās. Dalība dažādos starptautiskos fotoprojektos dod iespēju māksliniecei papildināt meistarību, tikties ar ārzemju kolēģiem, kas ļauj paplašināt profesionālo redzesloku.

Ilona Pulkstene ir piedalījusies izstādēs Latvijā un ārzemēs – Lietuvā, Baltkrievijā, Krievijā, Itālijā, Izraēlā, Vācijā, Francijā u.c. Viņa ir starptautiskā fotosalidojuma „The Amber breeze” daudzkārtēja apbalvojumu ieguvēja.

Fotogrāfs Agris Klestrovs dzīvo un darbojas Liepājā. Fotogrāfs ir Liepājas tautas fotostudijas „FOTAST” un fotogrāfu apvienības „Usmas darba grupa” biedrs. Galvenokārt fotografē portretus un mākslas kailfoto.

Ar fotogrāfiju Agris Klestrovs aizraujas kopš bērnības kad kopā ar vecāko brāli fotografēja ar tēva "Zenit" aparātu. Bildes paši attīstīja vannas istabā. Jau nopietnāk viņš fotogrāfēšanai pievērsās apmēram pirms astoņiem gadiem. Šajā laikā mākslinieks ir piedalījies daudz un dažādās fotoizstādēs un ir bijušas trīs personālizstādes.

Klestrova izstāde „Ceļš gada garumā” ir fotoprojekts, kurā katru mēnesi gada garumā fotografēja vienu sievieti uz dažādiem ceļiem un celiņiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti