Latvijā veidotā filma «Warhunt» piedzīvo pirmizrādi ASV

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

21. janvārī pirmizrādi ASV piedzīvos militārs trilleris par Otro pasaules karu “Warhunt” ar Holivudas un Latvijas aktieru piedalīšanos. Kinolentes ainas uzņemtas Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā, kā arī Līgatnes mežos un alās, Bolderājā un citviet, informēja filmas pārstāvji Latvijā.

Filmā piedalās Holivudas zvaigznes Mikijs Rurks un Roberts Kneppers, kā arī līdzdarbojušies Latvijas aktieri Dainis Grūbe, Rihards Lepers, Jurijs Djakonovs un Ieva Segliņa. Filmu režisējis Mauro Borelli, savukārt filmas producenti ir Igors Proņins un Jūlija Zaiceva no Latvijas producentu apvienības “Forma Pro Films”. Viens no projekta priekšnosacījumiem filmas tapšanā bija vietējo producentu piesaiste, kas noteica arī to, kāpēc filma tika uzņemta Latvijā, tā piesaistot arī vietējos kino industrijas speciālistus, skaidroja filmas veidotāji.

Vērienīgā filmas iecere tika īstenota ar pūļa finansējuma platformas “Crowdestor” palīdzību piesaistītajiem investoru līdzekļiem 1,7 miljonu eiro apmērā

Filmas galvenās lomas atveidotājs Mikijs Rurks atpazīstamību ieguvis kinolentēs “Dzelzs vīrs 2”, “Eņģeļa sirds” un “Cīkstonis”. Roberts Kneppers iepriekš piedalījies filmās “Kurjers 3”, “Hitman” un seriālā “Izlaušanās”. Filmas režisors Mauro Borelli strādājis pie filmas “Zvaigžņu kari VIII”, kā arī divām no “Karību jūras pirāti” filmām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti