Latviešu fotogrāfs gūst panākumus pasaulē plašākajā fotomākslas konkursā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Latvijas fotogrāfs Arvīds Barānovs guvis panākumus 2019. gada “Sony World Photography Awards” konkursā. Barānova darbs "Kerlingarfjöll" tika izcelts kā labākais foto nacionālajā kategorijā. Fotogrāfs skaisto momentu iemūžinājis Islandē.

Arvīds Barānovs ir rīdzinieks, strādājis digitālajos medijos, sākot ar interneta dizainu līdz grafiskajam dizainam. Nesen pievērsies filmu veidošanai, vienlaikus saglabājot fotografēšanu kā hobiju, iemūžinot spilgtākos mirkļus, kādus piedāvā ceļojumi, daba un piedzīvojumi.

Komentējot šīs fotogrāfijas tapšanu, Barānovs stāsta: „Lai uzsvērtu ainavas iespaidīgumu, draugs aizskrēja uz priekšu un nostājās mālainā kalna virsotnē. Apkārtnē bija daudz skaļu un verdošu geizeru, tāpēc sazinājāmies ar rāciju palīdzību."

“Sony World Photography Awards” ir pasaulē plašākais un daudzveidīgākais fotogrāfiju konkurss. Starptautiskais iesniegumu klāsts atspoguļo ļoti daudzveidīgas tēlu žanra, stila un tēmas izteiksmes konkursa četrās kategorijās: profesionālajā, brīvajā, jaunatnes un studentu.

Atlasē iekļuvušo un atzinību guvušo fotogrāfu darbi būs apskatāmi “Sony World Photography Awards 2019" izstādē Londonā no 18. aprīļa līdz 6. maijam.

Visus “Sony World Photography Awards 2019” nacionālajā kategorijā atzinību guvušos darbus var aplūkot šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti