Koncertzālē «Cēsis» darbu atsāk kino

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

No ceturtdienas, 28. maija, koncertzālē “Cēsis” darbu atsāks kino “Cēsis”. Repertuārā iekļautas būs gan multfilmas pašiem mazākajiem skatītājiem, gan filmas labas izklaides cienītājiem, gan kas īpašs kino gardēžiem. Apmeklētāju skaits seansos ierobežots – līdz 25 cilvēkiem, informē koncertzāles pārstāvji.

Noteikto distancēšanās ierobežojumu dēļ seansi notiks, nevis kā parasti – mazajā kino zālē, bet gan koncertzāles “Cēsis” Lielajā zālē. Katru seansu varēs apmeklēt līdz 25 cilvēkiem, un vietas zālē būs īpaši marķētas, ievērojot distancēšanās noteikums. Skatītājiem no vienas mājsaimniecības būs iespēja sēdēt blakus.

Koncertzāles pārstāvji atzīmē: “Diemžēl Covid-19 krīze skārusi arī kino nozari, un jaunāko filmu parādīšanās uz lielajiem ekrāniem vēl tikai gaidāma. Tādēļ šobrīd piedāvājam noskatīties filmas, kas guvušas skatītāju atsaucību iepriekš, kā arī tās, kuras nepaguvām izrādīt ieviestā ārkārtējā stāvokļa dēļ.”

Ar kino repertuāru un seansu laikiem iespējams iepazīties koncertzāles "Cēsis" mājaslapā.

KONTEKSTS: 

Ārkārtējo situāciju Covid-19 dēļ Latvijā izsludināja 12. martā. Tās laikā noteikta virkne ierobežojumu un aizliegumu, tai skaitā aizliegti visi publiskie pasākumi un ierobežota pulcēšanās.

Vēlāk ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, bet ir mīkstināti iepriekš noteiktie striktie ierobežojumi - atļauta pulcēšanās līdz 25 cilvēku lielām grupām, ievērojot divu metru distanci.

No 12. maija pakāpeniski atsāk darboties muzeji, bibliotēkas, privātās kultūrvietas un var notikt nelieli kultūras pasākumi gan iekštelpās, gan ārtelpās. Kultūras iestādēm noteikti dažādi sanitārie protokoli, kas jāievēro, atsākot darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti