Kinoblogeru īpašajā seansā «Hakeris»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Kinoteātrī "Citadele" 22. janvārī plkst. 19.50 notiks cikla “Kinoblogeri piedāvā” un „Microsoft” īpašais pirmizrādes seanss trillerim “Hakeris”.

Hakeru aktivitātes pēdējā laikā pārsteidz un šokē – „Wikileaks” un tās odiozais vadītājs, taisnības cīnītājs un hakeris-bēglis Roberts Snoudens, nozagtās slavenību kailbildes un pat nabaga studija „Sony”, kuras netīro veļu izvazāja pa visu internetu, tas viss ir 21. gadsimta hakeru roku darbs, norāda kinoblogeru cikla pasākumu rīkotāji. Holivuda reaģē ātri, lai neteiktu - aizdomīgi ātri, un jau janvārī pie mums nonāks lielbudžeta kibertrilleris ar visu izsakošo nosaukumu “Hakeris”.

Filmas darbība risinās pasaulē, kurā lielāko apdraudējumu cilvēcei rada kibernoziegumi. Lielvalstu slepenajiem dienestiem jāaptur vērienīgs sazvērestības plāns, un lai to izdarītu, viņiem nākas piesaistīt Nikolasu Heteveju – bijušo programmētāju un hakeri, kurš atrodas apcietinājumā. Nikolass ir gatavs palīdzēt, taču izvirza savus nosacījumus - un kiberkaķa un peles spēle var sākties...

Pirms filmas šoreiz uzzināsim nedaudz vairāk par notikumu vaininiekiem (t.i. hakeriem), kā arī uzklausīsim vērtīgus īpaši aicināta eksperta padomus par to, kā vislabāk izvairīties no nevēlamas datu (un ne tikai datu) noplūdes. Neiztiks arī bez konkursa un vērtīgām balvām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti