Rīta Panorāma

Intervija ar LTV ārzemju ziņu redaktori Inu Strazdiņu

Rīta Panorāma

Intervija ar LK akadēmijas tradicionālās dziedāšanas grupas "Saucējas" vadītāju Ivetu Tāli

"Kino Bize" turpinās "Klasikas kino vakari" un "Bērnu radošās darbnīcas"

«Kino Bize» turpina piedāvāt kino pieredzi gan lieliem, gan maziem skatītājiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

“Kino Bize” – nelielais kinoteātris Rīgas centrā viens no retajiem turpina ar skatītājiem sarunu par kino tiešsaistē. Skatītāju gaidīti ir “Klasikas kino vakari” ar neparastām un vērtīgām klasikas filmām, bet “Bērnu radošās darbnīcas” un filmas gaida mazie skatītāji un viņu ģimenes visā Latvijā.

“Mājas kino ar filmām tiešsaistē, ar pasākumiem tiešsaistē nebūtu tapis vai, visticamāk, vēl pāris gadus tas nebūtu noticis. Mēs to vienmēr gribējām,” atzīst “Kino Bize” programmas veidotāja Paula Bērziņa.

Gadu nodzīvot pandēmijas apstākļos bez skatītāja un tām sajūtām, kas pārņem pustumsā kinovērotāju, nav viegli, atzīst “Kino Bize” programmu veidotājas. Kinoteātra darbiniekiem bija jāiemācās, kā ar skatītāju sarunāties tiešsaistē un viņu nepazaudēt.

“Mēs ļoti domājam par skatītāju. Lai šī programma apvienotu ļoti dažādu žanru, viegluma pakāpes filmas,” teic programmas "Klasikas kino vakari" līdzkuratore Ieva Augstkalna. Viņa atzīst, ka ļoti svarīgi bija programmā iekļaut vismaz vienu filmu, kuru ir veidojusi sieviete – šoreiz tā būs Nellijas Kaplānes filma “Pirātu līgava”.

Mazajiem kino skatītājiem katru otro nedēļu tiek piedāvāta jauna animācijas filma, tāpat pa pastu tiek sūtas paciņas “Kino Bize” organizētajām meistarklasēm ģimenēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti