«Kino Bize» pārraidīs Roterdamas starptautiskā kinofestivāla programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Roterdamas starptautiskā kinofestivāla programmu šogad tiešraidē rādīs arī Rīgas kinoteātrī "Kino Bize". Festivāls sākas piektdien, 29.janvārī, un tas norisināsies līdz svētdienai, 31.janvārim.

Kopumā tiks demonstrētas piecas pērn un šogad iznākušas filmas, kas Baltijā piedzīvos savas pirmizrādes. Tās pārraidīs oriģinālvalodā ar subtitriem angļu valodā. Skatītājiem būs iespēja jautājumus filmu režisoriem un aktieriem uzdot tiešsaistē, izmantojot sociālo tīklu "Twitter".

Māris Prombergs par Roterdamas kinofestivāla programmu "Kino Bize"
00:00 / 00:51
Lejuplādēt

"No 29. līdz 31.janvārim, tas ir, šonedēļ no piektdienas līdz svētdienai kinoteātrī "Kino Bize" mēs rādīsim Roterdamas starptautiskā kinofestivāla programmu "IFFR Live", kurā tiks izrādītas piecas filmas. Vienlaikus šis kinoseanss norisināsies 45 kinoteātros visā Eiropā," stāsta kinoteātra "Kino Bize" direktors Māris Prombergs.

"Roterdamas kinofestivāls, kas jau ir 45.kinofestivāls kopš tā dibināšanas, ir viens no nozīmīgākajiem ikgadējiem kino nozares notikumiem pasaulē, kas cenšas veicināt filmu izplatīšanu. Filmas tiks rādītas, pieslēdzoties tiešraidē Roterdamai, tad filmas tiks translētas oriģinālvalodā ar subtitriem angļu valodā," norāda Māris Prombergs.

"IFFR Live" programmā ir iekļautas piecas filmas: "Atverot acis", "Modele", "Aizspriedums", "Līgava" un "Atkritumu helikopters". Plašāka informācija par filmām pieejama "Kino Bize" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti