Katru dienu bezmaksas filma: sākas festivāla «Artdocfest/Riga» tiešsaistes versija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Saistībā ar ārkārtas situāciju valstī uz pavasari pārceltais starptautiskais dokumentālā kino festivāls “Artdocfest/Rīga” izziņo tiešsaistes versiju, kas būs skatāma laikā no 25. novembra līdz 1. decembrim. Šajā laikā katru dienu Latvijas publikai bez maksas tiks piedāvāta viena nesen starptautiskus panākumus un atzinību guvusi filma, informēja organizatori.

Filmai tiks nodrošināts tulkojums – būs subtitri latviešu vai angļu valodās. Tiešsaistes festivāla filmu izrādes notiks pēc principa “viena filma dienā”.

Tiešsaistes festivālu atklās filmas ”Vienatnē” (Baltkrievija) pirmizrāde par rokmūziķi un vienlaicīgi politisko aktīvistu, kas piedalās protesta akcijās dzimtenē.

Programma

25.11. – “Vienatnē” (Baltkrievija)
26.11. – “Baltā mamma” (Krievija)
27.11. – “Mūris” (Latvija) / “Lēciens” (Lietuva, Latvija) 
28.11. – “Ziemas dārza stāsts” (Ukraina, Čehija)
29.11. – “Putina liecinieki” (Latvijas, Čehija, Šveice)
30.11. – “Ugungsdzēsējs. Vecmāmiņa. Vienradzis” (Polija)
01.12. – “Brīnumu gaidot” (Igaunija)

Visas filmas norādītajā datumā būs iespējams skatīties bez maksas Latvijas teritorijā, izņemot filmu "The Jump", kura tiks izrādīta straumēšanas platformās par biļetēm. Sīkāka informācija pieejama festivāla mājaslapā.

Festivāla un simpozija partneri un atbalstītāji ir Rīgas dome, kā arī Valsts kultūrkapitāla fonds, Latvijas Nacionālais kino centrs un vairāki starptautiski fondi. Festivāla partneri ir ASV televīzijas kanāls “Current Time” un vācu televīzijas kanāls “Deutche Welle”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti