Kārļa Kazāka koncertierakstu rādīs kinoteātrī «Kino Bize»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Trīs mēnešus pēc Kārļa Kazāka albuma „Gultnes” atvēršanas koncerta, kas notika Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē, kinoteātris „Kino Bize” 11. un 18. aprīlī piedāvā noskatīties pasākuma videoierakstu.

Šī gada sākumā, 11. janvārī ar vienīgo koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī tika atvērts Kārļa Kazāka jaunākais dziesmu albums „Gultnes”. Gultnes kā sen zināma un lēni mainīga telpa rāmam plūdumam, vai jaunatklātas un no jauna veidotas gultnes – tādas ir Kārļa Kazāka dziesmas, kurās attapušās mūziķa sarunas, sajūtas un pašplūsma. Kopā ar cilvēkiem, kas spēj šīs sarunas izkrāsot un padarīt īstas, tapis mūziķa trešais ieraksts „Gultnes” – dāvana ikvienam savu gultņu meklētājam.

Koncerta video ieraksts - "Orderorder films", režisors Kaspars Zvīgulis, producente Ilze Blauberga, bet ieraksta skaņas režisors Gints Sola.

Kinoteātris „Kino Bize” aicina uz albuma „Gultnes” atklāšanas koncerta videoieraksta seansiem 11. aprīlī plkst. 19.00 un nedēļu vēlāk, 18. aprīlī plkst. 17.00 un 19.00. „Kino Bize” mājo Kaņepes Kultūras centrā, Rīgā, Skolas ielā 15, kur pieejamas arī pasākuma biļetes. Vietu skaits kinoteātrī ir ierobežots, tāpēc ieteicams biļetes iegādāties savlaicīgi.

Albuma „Gultnes” koncerta ierakstā skatāmas 14 dziesmas no trim dažādiem Kārļa Kazāka mūzikas albumiem „Uz manām plaukstām”, „16 stundas” un „Gultnes”, kas noklausāmi un bez maksas lejupielādējami mūziķa tīmekļa vietnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti