Kannu kinofestivālā pirmizrādi piedzīvojusi Kventina Tarantīno jaunākā filma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kannu kinofestivālā vakar notikusi pazīstamā amerikāņu režisora Kventina Taranatīno jaunākās filmas “Once Upon a Time in Hollywood” jeb “Reiz Holivudā” pirmizrāde. Uz pasākumu bija ieradušās daudzas kinoindustrijas zvaigznes, tostarp aktieri Breds Pits un Leonardo Di Kaprio.  

Filmas veidotāji pirms un pēc pirmizrādes nesniedza plašākus komentārus mediju pārstāvjiem, bet labprāt pozēja un sasveicinājās ar faniem un pasākuma apmeklētājiem. Tarantīno īpašā paziņojumā pirms seansa vienīgi aicināja ļaut kinoskatītājiem pašiem novērtēt jauno darbu.

Tikmēr kino kritiķi atgādina, ka filmas darbība norisinās Losandželosā 1969. gadā, hipiju ēras ziedu laikos. Bijusī televīzijas vesternu zvaigzne un viņa ilggadējais triku dublieris cenšas izsisties strauji mainīgajā Holivudas kino industrijā. Viņu mājoklis atrodas netālu no nama, kurā dzīvo Romāna Polaņska sieva Šārona Teita un kurā tika pastrādātas zvērīgas slepkavības. Tomēr publiskotais reklāmas videomateriāls liecina, ka lente varētu būt komēdija, nevis drāma.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti