Kā Holivudā gatavojās «Oskaru» ceremonijai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Aizvadītajā naktī ASV aizvadīta slavenā "Oskaru" ceremonija, kurā izdalītas balvas par ieguldījumu kinomākslā. Latvijas Televīzija ieskatās tajā, kā Holivudā cilvēki gatavojās savam lielajam iznācienam un kādas ir šīs sezonas Holivudas skaistumkopšanas tendences.

"Oskaru" ceremonijas apmeklētāji cenšas izskatīties labi no galvas līdz kājām. Tāpēc aizgājušā nedēļas nogale Holivudas skaistuma saloniem bija īstais peļņas mirklis. Šogad īpaši populāras ir luksusa klases kosmētiskās procedūras, kurās izmanto īstu zeltu. Procedūra pat nosaukta Oskara vārdā. Par kombinēto procedūru, kurā ietilpst ādas attīrīšana, mitrināšana ar hialuronskābes serumu un sejas maska ar 24 karātu zeltu, prasa 575 dolārus. Procedūra palīdzot padarīt ādu stingrāku un izlīdzināt krunkas. Tieši zelts vislabāk cīnās pret ādas novecošanos. Kosmētika ar zeltu gūst popularitāti visā pasaulē – tiem, kas nevar atļauties tik dārgas procedūras, ir iespēja atrast maciņam draudzīgākus produktus arī vietējos kosmētikas veikalos.

Holivudā populāras ir arī ķermeņa masāžas, kas sola piešķirt lielāku tvirtumu – klients tiek ietīts infrasarkanā sviedrus dzenošā segā un viņam tiek veikta limfu masāža. Šāda sesija esot jāveic tieši dienu pirms lielā iznāciena, jo tas palīdz no ķermeņa izvadīt lieko ūdeni un attīra no toksīniem. Skaistumkopšanas salonos strādājošie novērojuši, ka viņu klientūra kļūst aizvien jaunāka. Slavenības sāk par sevi rūpēties jau agrā vecumā. Iecienīts arī botokss, lūpu palielināšana, sejas un ķermeņa ādas lāzerkorekcija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti