«K.Suns» rādīs «Ļaunuma atspulgu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Kinoteātrī „K.Suns" no 17. līdz 23.janvārim demonstrēs Rūdolfa Miķelsona pilnmetrāžas filmu „Ļaunuma atspulgs”, lsm.lv informē kinoteātra pārstāvji. Filmas seansi 18. un 19.janvārī paredzēti Talsos. Neregulāri filmas seansi līdz pat vasarai būs arī kino „Bize”.

“Ļaunuma atspulga” centrā darbojas astoņi jaunieši. Kad ballītes laikā Rinalds dzērumā nosit savu biedru Ināru un atsakās atbildēt par sekām, mainās visiem tik ierastais dzīves ritms. Rinalda draugs Dāvis, kļuvis par līdzzinātāju, nolemj paslēpt sekas, paslēpjot Ināra ķermeni. Baumas sāk izplatīties aizvien tālāk, aug spriedze, kas noved līdz kulminācijai - brīdim, kad jaunieši saprot, ka izejas no situācijas nav. Filma ievedīs jūs šķietamā realitātē, kas ieintriģēs ar savu dinamiku, neļaujot atslābt domai nevienā mirklī.

Filmā galvenokārt piedalās neprofesionāli aktieri – gan režisora klases biedri, draugi, gan īsti policisti. Galvenajās lomās Dāvis Ruņģēvics, Austris Pavlovs, Edgars Lūžnieks, Ēriks Dūzelis, Diāna Krauze, Sintija Erkevica, Ilze Grosvalde, Lizete Kļaviņa un citi.

Kā vēstīts, Rūdolfs Miķelsons plašāku atpazīstamību guva 2010.gadā pēc Roberta Rubīna dokumentālās filmas “Kā Tev klājas, Rūdolf Ming?” panākumiem, kas atspoguļoja tolaik 13 gadus jaunā puiša pirmos centienus kino.

Pēc eksperimentiem vairāku gadu garumā Rūdolfs ir pabeidzis darbu pie savas pirmās pilnmetrāžas spēlfilmas un turpina ceļu, lai piepildītu savu sapni – kļūtu par filmu režisoru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti