Panorāma

Apsver aģitācijas "klusuma periodu" sociālajos tīklos

Panorāma

Valdība atbalsta rīcības plānu Latgales izaugsmei

Jaunieši pozitīvi vērtē seriālu "16+"

Jaunieši pozitīvi vērtē jauno seriālu «16+»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Jau piektdien pie skatītājiem tīmekļa vietnē “Youtube” nonāks Latvijas Televīzijas jauniešu seriāla “16+” pirmās divas sērijas. Tiem, kas apmeklēja seriāla atklāšanas pasākumu, bija ekskluzīva iespēja tās redzēt ātrāk. Par seriālu vērtējums ir gan pirmajiem skatītājiem, gan pašiem aktieriem.

Atklāšanas pasākums pulcēja gan seriāla veidotājus un aktierus, gan viesus – jauniešus, mūziķus un citus. Pēc oficiālajām runām – pasākuma otrajā daļā notika divu epizožu pirmizrāde.  

“Protams, ka normāli cilvēkam, skatoties uz sevi ekrānā, ir tā jokainā sajūta – varēju izskatīties labāk, varēju pateikt kaut ko foršāk, kāpēc man balss tik pretīga.. bet tas viss ir normāli. Es domāju, ka kopējais produkts ir iznācis gana labs, jo tiešām daudz darba ir ieguldīts,” atzina seriāla aktrise Grieta Sipeniece.

“Ļoti interesanti. Ļoti skaists vizuālais noformējums, brīnišķīgs; seriāls, manuprāt, diezgan interesants visām vecuma grupām,” piebilda seriāla aktieris Kristaps Brēmers.

 “Sākumā likās, ka būs traģiski, teikšu atklāti, jo man likās, ka tas būs vienkārši kaut kas – nē. Bet beigās ļoti labi sanāca,”  sacīja seriāla aktrise Annija Ūsīte.

Bet seriāla aktieris Aleksis Vilciņš atzina, ka ir “gandarīts, bet vēl gandarītāks es būšu, kad kāds no šiem cilvēkiem un jauniešiem, kas ir atnākuši šeit, uz Latvijas Televīziju, tad, kad viņi būs redzējuši un viņi varēs pateikt, ka viņi kaut kādā veidā varēja identificēties un saskatīt kādā no tēliem paši sevi.”  

Un skatītājiem viedoklis par redzēto ir.

“Nu, tā bija ļoti atbilstoša manam vecumam filma, varbūt nedaudz vecākiem bērniem. Tā stāstīja par daudzām jauniešu problēmām, ar kurām mēs saskaramies, tāpēc man tā likās ļoti interesanta,” atzina pasākuma apmeklētāja Anna.

“Man patika, bet sākumā pirmā epizode bija mazliet garlaicīga, bet beigās jau sāka interesanti kļūt,” vērtēja pasākuma apmeklētājs Pēteris.

“Es mazliet samulsu dažās vietās, kur nesapratu, kas īsti notiek. Bet man ļoti patika, bija interesanti. Es noteikt skatīšos vēl,” sacīja pasākuma apmeklētāja Elizabete.

 “No vienas puses, man nepatika tāpēc, ka es neesmu vēl tāda vecuma un man šīs daudzas situācijas nav tik labi saprotamas. Bet no otras puses, es nezinu, kas būs tālāk. Varbūt viss mainīsies, varbūt ar trešo sēriju viss būs daudz labāk,” novērtēja pasākuma apmeklētājs Kristaps.

“Es gaidīju laikam, ka būs garākas tās sērijas, mazliet vairāk to saturu. Bet kopumā seriāls, es domāju, uzrunās attiecīgo auditoriju. Un es domāju, ka jauniešiem būtu tas jāredz, lai zinātu, kā labāk nedarīt vai kā labāk darīt,” pauda pasākuma apmeklētāja Anete.

“Varbūt arī vecākiem, kuriem ir tās atvases tajā vecumā. Un aptuveni rodas nojauta, kas notiek skolā ar viņu bērniem. Un kāda ir tā bērnu ikdiena. Tas nemaz nav tik skaisti, kā var vecākiem likties,” pieļāva pasākuma apmeklētājs Mārtiņš.

“Es domāju, ka priekš Latvijas tas ir kaut kas milzīgs, jo tiešām pirmo reizi kaut kas tāds notiek. Un ļoti labi patika, tas bija tā, kā iecerēts,” sacīja Elīza.  

“Man patika formāts un ilgums, nav garas sērijas. To varēs ātri noskatīties. Teorētiski jau sanāk, ka viss kopā būs kā filma gara,” piebilda apmeklētāja Gerda.

Seriāls tā ''YouTube'' kanālā sāksies 21. septembrī. Sēriju publicēšanas laiki tiks ik nedēļu izziņoti tā sociālo tīklu kontos un Latvijas Radio “Pieci.lv” ēterā.

Visiem jaunumiem par seriālu iespējams sekot tā FacebookInstagram un Youtube kontos.

 “16+” unikāls  ar to, ka Latvijas Televīzija pirmo reizi veido šāda formāta produktu jauniešu auditorijai un to, ka seriāls vispirms tiks publicēts tikai “YouTube”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti