Rīta Panorāma

Intervija ar Ainaru Latkovski

Rīta Panorāma

Intervija ar Juri Savicki

Intervija ar Martu Selecku un Daci Grimzi

Jaunatklāšanas raidījums «TE!» uzsāk jauno sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Ar pavasarīgu noskaņu jauno sezonu ir uzsācis Latvijas jaunatklāšanas raidījums „TE!”. Raidījuma veidotāji atklāj, ka jaunajā sezonā skatītājus gaida dažas pārmaiņas, bet kopējais stils mainīts netiks. 

Viens no lielākajiem atklājumiem raidījuma veidotājiem pašiem ir atziņa, ka Latvija nemaz nav tik maza, šeit ir ļoti daudz interesantu un aizraujošu stāstu, ko parādīt skatītājiem. 

Vietu, kuras mēs apbraukājām, ir tik daudz, un dažādu interesantu atgadījumu un notikumu ir tik daudz, ka mūs pārņem sajūta, ka Latvija nav maza. Ja mēs satiekam kādu cilvēku, kurš dara kaut ko interesantu, viņš izrādās - ne tikai dara, bet viņš pats ir ar savu plānu, vīziju, savu redzējumu. Tas ir tas, kas mūs interesē,” stāsta raidījuma veidotāji un norāda, ka kopš raidījuma sākšanās paši uz Latviju skatās kā caur rozā brillēm. 

Raidījuma vadītāji atzīst, ka ir bijuši ierosinājumi šajā sezonā pamainīt raidījuma sadaļas, bet gan paši, gan skatītāji ir pieraduši pie jau esošā stila un pagaidām pie tā arī pieturēšoties.  

Jā, tās tradīcijas ir tādas jaukas, un tā rutīna ir patīkama, nav iesūnojusi,” saka raidījuma vadītāja Dace Grimze.  

Arī skatītāji ļoti aktīvi iesaistoties raidījuma tapšanā un tiek aicināti to darīt arī turpmāk.

Latvijā nekad nebeigsies ko skatīt un rādīt, un mēs taču esam Latvijas jaunatklāšanas raidījums, mēs varam atklāt no jauna, no jauna atkal un atkal,” uzsver raidījuma veidotāji.

„TE!" ir Latvijas jaunatklāšanas raidījums, kas apzina un atspoguļo vietējās vērtības, un masveidā popularizē vietējo tūristu ceļošanu visās gada sezonās. Raidījumu vada Pauls Timrots, Marta Selecka, Gustavs Terzens, Māris Olte, Dace Grimze un Māra Kampernova. 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti