Rīta Panorāma

Anglijā mediķiem obligāti jāvakcinējas pret Covid-19

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Filmai "Eternals" labi debijas panākumi ASV un Kanādā

Jaunākajai «Marvel» filmai «Eternals» labi debijas panākumi ASV un Kanādā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Supervaroņu filma "Eternals" debijas nedēļas nogalē Ziemeļamerikā nopelnījusi 71 miljonu dolāru jeb 61 miljonu eiro. Lentes režisore ir oskarotā Hloja Džao, un tajā filmējās Andželina Džolija, Selma Hajeka, Ričards Madens, Džemma Čana un citas kinozvaigznes.

Covid-19 pandēmijas apstākļos šāda debija uzskatāma par veiksmīgu, un lente pēc peļņas rādītājiem ir 4. vietā. Tomēr atsauksmes bijušas neviennozīmīgas. "Rotten Tomatoes" tīmekļa vietnē tikai 47% no kritiķu atsauksmēm bijušas pozitīvas, savukārt no skatītāju vērtējumiem 80% ir pozitīvi.

Vairāk nekā divas ar pusi stundas garā lente veidota pēc "Marvel" komiksu motīviem un turpina 2019. gadā tapušās filmas "Avengers: Endgame" sižeta līniju. Nemirstīgās citplanētiešu rases varoņi, kas slepeni dzīvo uz Zemes vairākus tūkstošus gadu, spiesti iznākt no ēnas, lai pasargātu Zemi no saviem ļaunajiem līdziniekiem.

Nedēļas pelnošāko filmu saraksta otrajā vietā ar nopelnītiem 7,5 miljoniem dolāru ieņēma Denisa Vilnēva fantastikas filma "Kāpa", ko Ziemeļamerikas kinoteātros rāda jau trīs nedēļas. Kritiķu atzinīgi novērtētā filma vēsta par kādu tālu planētu nākotnē, uz kuras iegūst vērtīgu stimulējošu vielu, un par divu aristokrātu dzimtu cīņu par varu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti