Jaunajā «Pirelli» kalendārā atainos sieviešu ceļu uz panākumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pazīstamās riepu ražotājfirmas “Pirelli” nākamā gada kalendārā fotogrāfijās tiks atainotas 4 sieviešu lomas pasaulē. Projekta moto ir - “ceļš uz sapni un to īstenošanu”.

Nākamā gada “Pirelli” kalendāra fotogrāfijas tika uzņemtas šā gada aprīlī Amerikas Savienoto Valstu pilsētās Ņujorkā un Maiami. Projektā piedalījās modele Džidži Hadida, dejotāja Mistija Kouplenda, kā arī aktrises Letīcijā Kasta un Džulija Garnere.

Kalendāra veidošanai tika arī piesaistīts pasaulslavenais 1942. gadā dzimušais fotogrāfs Alberts Votsons, kurš uzņēmis daudzu slavenību – tostarp Alfreda Hičkoka un Stīva Džobsa portretus. 

Viņš arī sadarbojies ar modes industrijas kompānijām – “Prada”, “Levi's”, “Revlon” un “Chanel”, un mākslinieka darbi  publicēti slavenajos izdevumos “Harper's Bazaar”, “Time” un “Rolling Stone”.

“Pirelli” kalendārs tiek veidots kopš 1963. gada un kļuvis par kvalitātes un ekskluzivitātes etalonu. Pēdējos gados tā veidotāji atteikušies no iepriekšējās prakses tajā publicēt slavenu sieviešu kailfoto.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti