Rīta Panorāma

Somijā atzīmēta Neatkarības diena

Rīta Panorāma

Zviedrijā gatavojas iegūt metālus no Baltijas jūras gultnes

Londonā jaunā "Avatara" pirmizrāde

Jaunā «Avatara» filma piedzīvo pirmizrādi Londonā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā notikusi ilgi gaidītās jaunās "Avatara" filmas pirmizrāde. Uz to bija ieradies gan režisors Džeimss Kemerons, gan visi galveno lomu atveidotāji.

Kemerons sarunā ar žurnālistiem atzina, ka filmas "Avatars: Ūdens ceļš" veidošana bija sarežģīta un Covid-19 pandēmijas dēļ darbs ilga garus piecus gadus. Viņš arī pieļāva iespēju veidot turpinājumus, ja šī lente būs veiksmīga.

Savukārt Keita Vinsleta pateicās režisoram, kas iekļauj savos darbos spēcīgu, bezbailīgu sieviešu – līderu – lomas. 

Tikmēr kvēlākajiem kino faniem vissvarīgākā bija pati filma, kas ataino notikumus uz tālās planētas Pandoras. Pirmajā, pirms 13 gadiem uzņemtajā lentē tika vēstīts par kādu mūsu planētas iedzīvotāju, kurš ceļoja pa tālo planētu, iemiesojies vietējo iedzīvotāju pārstāvja ķermenī, bet vēlāk iesaistījās cīņā pat tautas izdzīvošanu.

Jaunās filmas darbība norisinās pēc daudziem gadiem, kad Džeikam ir izveidojusies ģimene, bet viņam atkal nākas vadīt pamatiedzīvotājus cīņā pret alkatīgajiem iebrucējiem no Zemes.

Pirmās filmas komerciālie panākumi bija pārsteidzoši – tā nopelnīja gandrīz 3 miljardus dolāru, un veidotāji cer uz līdzīgiem panākumiem arī šoreiz.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti