Izvēlies savu radio «Naba» fotokonkursa «16x16» simpātiju!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, kad Radio “Naba” aicināja ikvienu radoši izpausties par tematiku, kuras centrā atradās radio un viss, kas ar to saistīts, arī šogad fotokonkurss izaicināja kā topošo, tā esošo fotomākslinieku radošumu un viņu fotoaparātu objektīvus. Aizpildot elektronisko pieteikuma anketu, dalībai šajā konkursā varēja pieteikties ikviens.

Konkursa tēmas “Sakari” interpretācija pavēra neticami plašas iespējas. No kosmiska mēroga sakariem, sakaru pavadoņiem un pārdomām par to, vai patiesība tiešām ir tur – ārā, līdz iespējai ar fotogrāfiju palīdzību izstāstīt diviem vien zināmu satikšanās stāstu, pat ja reizēm ir sakari, kuri neturpinās ilgāk par vienu nakti. Mūsdienās nokļūt ārpus sakariem nav nemaz tik vienkārši, bet reizēm pietiek aizbraukt mazliet nostāk no pilsētu centriem. Sakari nozīmē arī informācijas apmaiņu un nodrošina mijiedarbību, bet daži sakari mēdz būt īpaši noderīgi.

Līdz 14. decembrim ikvienam ir iespēja nobalsot par savu favorītu!

Kompetenta žūrija vērtēja pieteiktās fotogrāfijas pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa tēmai.  

Konkursa rezultāti tika paziņoti 1. decembrī izstādes atklāšanā radio NABA tiešraidē. 25 žūrijas izvēlēti darbi tiks apbalvoti un piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "16x16", 3 labākie autori iegūs papildu balvas. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti