ISSP fotogrāfijas skola izsludina pieteikšanos jaunajam mācību kursam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Līdz 22.jūnijam atvērta pieteikšanās divu gadu fotogrāfijas izglītības programmai ISSP skola, kuras pasniedzēji ir tādi atpazīstami Latvijas fotogrāfi kā Iveta Vaivode, Arnis Balčus, Alnis Stakle, Aleksandrs Gronskis, Andrejs Grants, filozofs Kārlis Vērpe un kuratores Solvita Krese un Līga Lindenbauma, kā arī plašs pieaicinātu speciālistu loks no Latvijas un ārvalstīm.

ISSP skola ir divu gadu neformālās izglītības programma, ko biedrība ISSP aizsāka 2011.gadā ar mērķi piedāvāt kvalitatīvu, praksē balstītu izglītību Latvijas jaunajiem fotogrāfiem un fotogrāfijas interesentiem. ISSP skola piedāvā studentiem atvērtu, radošu un kritisku vidi, kurā attīstīt savu individuālo pieeju fotogrāfijā.

Programmas laikā studenti paplašina izpratni par fotogrāfiju kā mūsdienu mākslas mediju, gūstot pieredzi no labākajiem Latvijas un ārvalstu speciālistiem. Otrā gada laikā studenti izstrādā personiskus autorprojektus, kas tiek prezentēti kopīgā izstādē.

Skolas kursus un nodarbības vada fotogrāfi Iveta Vaivode, Alnis Stakle, Arnis Balčus, Andrejs Grants un Aleksandrs Gronskis, ka arī filozofs Kārlis Vērpe un kuratores Solvita Krese un Līga Lindenbauma. Paralēli pamatkursa nodarbībām, ar savu personisko pieredzi regulāri dalās pieaicinātie vieslektori, piemēram, Inta Ruka, Ivars Grāvlejs, Ieva Epnere, Romans Korovins, Niko Baumgartens un citi fotogrāfijas profesionāļi un mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm.

Skolas mācību grafiks ir pielāgots strādājošu un studējošu dalībnieku vajadzībām - nodarbības notiek darba dienu vakaros Rīgas centrā. Mācību kopējais ilgums ir 18 mēneši.

Plašāka informācija par un pieteikšanos pieejama ISSP skolas mājaslapā.

Kā vēstīts, līdz 21.jūnijam galerijā "Noass" AB dambī skatāma ISSP skolas 2015.gada absolventu izstāde "Pazaudēts/atrasts", kur tiek prezentēti astoņi mācību laikā tapušie autorprojekti - fotogrāfijas sērijas, grāmatas un instalācijas.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti