Īpašā kino seansā Liepājā prezentēs īsfilmu par Kristapu Porziņģi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Sestdien, 22. oktobrī, Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē notiks pirmizrāde īsfilmai “Kristaps Porziņģis. There`s no place like home” (Kristaps Porziņģis. Nekur nav tik labi kā mājās). "Sense Media" un Liepājas Olimpiskais centrs sadarbībā ar Kristapu Porziņģi un viņa ģimeni ir radījuši dokumentāla stila īsfilmu par sportista dzimto pilsētu Liepāju.

Dokumentālā īsfilma uzņemta 2016. gada vasarā, pēc veiksmīgi aizvadītās pirmās sezonas NBA klubā “New York Knicks”. Filma attēlo daļu no Kristapa Porziņģa ikdienas Liepājā, kā arī vairākus īpašus pasākumus, kurus sportists aizvadījis šajā vasarā.

Kristaps Porziņģis ir dzimis liepājnieks, kurš savus pirmos soļus basketbolā aizsāka trenējoties Liepājas sporta spēļu skolā. Pateicoties ģimenes atbalstam un cītīgiem treniņiem, jau 17 gadu vecumā debitējis Spānijas basketbola līgā un pārstāvējis Latviju jaunatnes izlasē. Pēc 2015. gada NBA drafta Porziņģi, ar ceturto numuru izvēlējās “New York Knicks”, līdz ar to viņš kļuva par visaugstāk izvēlēto starp visiem Baltijas valstu basketbolistiem. Ar pārliecinošu debiju 2015.- 2016. gada sezonā, atpazīstamību ne tikai Latvijā un Amerikā, bet visā pasaulē.

Dokumentālās īsfilmas veidotājs "Sense Media" ir animāciju un video izstrādes studija ar vairāku gadu pieredzi. Filmas režisors ir Mikus Austers, operatori - Mikus Austers, Egils Šusts un Jānis Jostmanis, mūzikas autors Ģirts Feldmanis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti