FOTO: Noslēgusies ģimenes filmas «Banāns upē» uzņemšana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Noslēgusies filmēšana piedzīvojumu filmai visai ģimenei "Banāns upē". Tā ir režisora Kristapa Brīzes debijas spēlfilma. "Banāns upē" būs piedzīvojumiem bagāts stāsts visai ģimenei par vecāku un bērnu attiecībām un spēju pieņemt vienam otru, informēja filmas veidotāji.

Lai satuvinātos ar savas draudzenes 12 gadus veco dēlu, Ralfs dodas laivu braucienā, līdzi paņemot savu darba kolēģi, kam ir atšķirīga izpratne par piedzīvojumu meklējumiem un to raksturu. Filmas darbība notiek karstā vasarā, taču filmas beigu epizodes tika filmētas tagad, agrā pavasarī. Filmas veidotāji norādīja, ka aktieriem tas bija izaicinājums, it īpaši 13 gadus vecajam Nestoram Carjovam Krūmiņam. Abas pārējās galvenās lomas atveido Toms Auniņš un Kaspars Dumburs.

Piedzīvojumu filmas visai ģimenei Latvijas kino kontekstā ir maz un filmas vieglais ritējums ļaus skatītājiem iegrimt komisku notikumu virknē, kuri patiesībā stāsta, kā satuvināties ar pusaudzi, kurš nebūt nav gatavs pieņemt mammas jauno draugu, norādīja filmas pārstāvji.

Filmas "Banāns upē" operators ir Mārcis Ābele, mākslinieks Toms Grīnbergs, filmas producente ir Madara Melberga un filma top studijā "FA Filma". Pirmizrāde gaidāma ziemā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti