FOTO: Draudzīgā gaisotnē aizvadīta jauniešu seriāla «16+» atklāšana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Otrdien, 18. septembrī, Latvijas Televīzijā aizritēja jaunā seriāla “16+” atklāšana, kurā tā pirmo sēriju pirmizrādi vērot aicināta bija gan seriāla komanda, gan zināmi Latvijas “Youtube” vides pārstāvji un citi sabiedrībā atpazīstami ļaudis. Plašākai auditorijai pirmās sērijas būs pieejamas jau šo piektdien – 21. septembrī.

 Viesu vidū bija gan tādi jūtuberi kā Rojs Linkevičs (pazīstams arī kā Rojs Rodžers), Amanda Doroteja Razma (Dorothea TV), Kristaps Graufelds (Joret) un citi, informēja LTV komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte. Tāpat ieradās Baiba Sipeniece, kuras meita Grieta atveido vienu no galvenajām lomām, diriģents Jānis Ernštreits, Sergejs Timoņins no “Kinokulta”, Latvijas Radio “Pieci.lv” balsis Karmena Stepanova un Linda Samsonova, “Draugiem.lv” pārstāvis Jānis Palkavnieks un citas atpazīstamas personības. Pasākumu vadīja grupas “Sudden Lights” solists Andrejs Reinis Zitmanis.

Par atmosfēru rūpējās Latvijas Radio “Pieci.lv” ētera balss Toms Grēviņš, kurš seriālā darbojās kā tā mūzikas redaktors, un muzikālu pārsteigumu sanākušajiem nodrošināja jaunā un daudzsološā grupa “Klicks”. Pēc oficiālajām uzrunām notika arī seriāla pirmo divu sēriju pirmizrāde.

Jau vēstīts, ka jaunā seriāla stāsta centrā ir četru draugu kompānija – Māra, Mārtiņš, Edgars un Pauls, kuri mācās vienā klasē. Sākoties jaunajam mācību gadam, klasei pievienojas divas meitenes – Laura un Amanda, kuru ierašanās un attieksme sašķoba it kā stabilo draudzību. Sākas notikumu virkne, kurā tiek ierauti visi, un ir skaidrs, ka neviens no jauniešiem bez draugu palīdzības pats no tās tik viegli ārā netiks. Seriālu režisējis Uldis Cipsts, scenārija autori – Artis Dobrovoļskis un Osvalds Zebris, bet galvenās lomas atveido jaunieši bez iepriekšējas pieredzes aktiera darbā – Grieta Sipeniece, radio “Pieci.lv” balss Aleksis Vilciņš, Augusts Barkovskis, Helēna Kuple, Kristaps Brēmers un Annija Ūsīte.

Visas sērijas varēs noskatīties “Youtube” kontā. Informāciju par to, kad tiks publicēta jaunākā epizode, varēs atrast seriāla "Instagram" kontā. Šī informācija tiks izziņota arī Latvijas Radio "Pieci.lv" rīta programmā “Pieci rīti”. Informāciju par seriālu iespējams atrast arī tā "Facebook" kontā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti