Filmu studija «Rija» piedalās TV un mediju tirgū MIP TV Kannās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

"Rijas" stendā tiek reprezentētas vairāk nekā 50 Latvijā producētas animācijas, dokumentālās un spēlfilmas. Tirgus apmeklētāji izrāda lielu interesi par studijā "Kaupo Films" tapušo Arvīda Krieva filmu "Dancis pa trim", kā arī par Latvijas animācijas filmām.

Filmu studija RIJA līdz trešdienai piedalīsies pasaules TV un mediju tirgū MIP TV Kannās, kur piedāvās Latvijas filmas kino industrijas profesionāļiem no dažādām pasaules valstīm.

RIJAS stends MIP TV ir daļa no kopējā Eiropas Savienības programmas MEDIA stenda, kurā pārstāvētas 240 Eiropas Savienības kompānijas.

Kopumā filmu studijas RIJA stendā šogad tiek reprezentētas vairāk nekā 50 Latvijā producētas animācijas, dokumentālās un spēlfilmas. Tirgus apmeklētāji izrāda lielu interesi par studijā "Kaupo Films" tapušo Arvīda Krieva filmu "Dancis pa trim", kā arī par Latvijas animācijas filmām.

Lielākais TV un mediju nozares tirgus MIP TV norisinās Kannās no 1. līdz 4. aprīlim. Tajā piedalās ap 4000 pircēju un 1500 kompāniju, kas pārdod savus produktus. Tirgus dalībnieki pārstāv ap 100 pasaules valstu.

RIJAS dalība filmu tirgū iespējama pateicoties Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansējumam, ko studijai piešķīrusi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti