Filmu «Modris» sāks izrādīt Latvijas novados

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Valsts svētku nedēļā Jura Kursieša filmu "Modris" sāks izrādīt novados visā Latvijā. Kinotūrē "Latvijas kino Latvijai" no 15. līdz 23.novembrim ar filmas veidotājiem varēs tikties Jēkapbilī, Mazsalacā, Talsos, Alūksnē, Liepājā un Kuldīgā.

Kino tūrē "Latvijas kino Latvijai" filmu "Modris", kā arī Ivara Zviedra dokumentālo filmu "Štābs Ipiķi" un "Oskara" nomināciju "īsajā sarakstā" iekļauto Signes Baumanes animācijas filmu "Akmeņi manās kabatās" izrādīs arī filmas galvenā aktiera Kristera Pikšas dzimtajā pilsētā Mazsalacā. Seanss notiks svētdien, 16.novembrī. Informācija par seansu laikiem pieejama Nacionālā kinocentra mājaslapā.

Pagājušajā nedēļā filmu "Modris" Liepājā, Ventspilī un Valmierā noskatījās 1235 skolēni. Seansi Modra vienaudžiem notiks arī Rēzeknē un Daugavpilī.

Kopumā biedrības "Kinopunkts" rīkotos seansos filmu "Modris" novembrī, decembrī un janvārī varēs noskatīties vairāk nekā 50 novados un pagastos. Plašāka informācija par seansu laikiem pieejama "Kinopunkta" mājaslapā.

Kā esam vēstījuši, filma "Modris" ir patiesos notikumos iedvesmots stāsts par pusaudzi, kur konflikts ar māti aizved pie tiesu darbiem. Modris nolemj atrast savu tēvu, kuru nekad dzīvē nav saticis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti