Filma «Uz priekšu» pārliecinošās līderpozīcijās ASV kino tirgū

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kompāniju “Disney” un “Pixar” animācija filma “Uz priekšu” pārliecinoši ieņēmusi pirmo vietu Amerikas Savienoto Valstu (ASV) kino tirgū. Otrajā vietā ir iepriekšējās nedēļas līdere – fantāzijas filma “Neredzamais cilvēks”

ASV kinoindustrijas pārstāvji informē, ka “Uz priekšu” nedēļas nogalē Ziemeļamerikā nopelnīja apmēram 40 miljonus dolāru jeb gandrīz trīs reizes vairāk nekā otrās vietas ieguvēja. Lente vēsta par pasauli, kur izzudusi visa kādreiz izmantotā maģija un brīnumainās radības nodarbojas ar pilnīgi ikdienišķām lietām. Taču divi brāļi elfi dodas piedzīvojumiem bagātā ceļojumā, lai atrastu to vietu, kur tā vēl ir sastopama.

Galvenos varoņus lentē ieskaņojuši pazīstamie aktieri Kriss Prats un Toms Holands.

Savukārt kompāniju “Universal” un “Blumhouse” filmā “Neredzamais cilvēks” galvenā varone neizturamo attiecību dēļ aizbēg no mājām, spiesta slēpties, bet vēlāk saņem vēsti par milzīgu mantojumu. Viņa piedzīvo dažādus savādus un šausminošus atgadījumus un pamazām sāk zaudēt veselo saprātu, vienlaikus no visa spēka cenšoties pierādīt, ka viņu izseko kāds, kurš ir neredzams. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti