Esplanādē izrādīs Vladimira Leščova animācijas filmu programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

13.augustā plkst. 22.30 kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" turpinās pasākumu cikls "Latvijas filmu vakari". Šoreiz skatītājiem tiks piedāvātas Vladimira Leščova animācijas filmas. Pirms seansa būs tikšanās ar režisoru.

Režisora Vladimira Leščova animācijas filmas rādītas un augstu novērtētas ne tikai Latvijā - festivālā "Lielais Kristaps" -, bet arī nozīmīgos starptautiskos festivālos - Anesī, Hirosimā, Otavā, Losandželosā un citur. 2012.gadā filma "Villa Antropoff" tika nominēta prestižajai Eiropas Kinoakadēmijas balvai.

Seansā būs iespēja noskatīties ne tikai "Villa Antropoff", bet arī visas pārējās režisora animācijas filmas - sākot no debijas filmas "Vēstule" un beidzot ar visjaunāko animāciju "Lietus dienas".

Latvijas filmu vakari Esplanādē turpināsies nākamtrešdien, 20.augustā, kad tiks izrādīta Aigara Graubas spēlfilma "Sapņu komanda 1935".

Kā vēstīts, no 10.jūlija trešdienu vakaros kultūras vasarnīcā "Esplanāde" notiek bezmaksas kino vakari, piedāvājot noskatīties gan jaunas, gan klasiskas Latvijas filmas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti